מסעדת קונספט: שולחן אבירים
המנהג הנורדי שהושיב אבירים לסעודה פראית טרם יציאתם לקרב, כובש את הישראלים. אם טרם התוודעתם למנהג הזה, נספר שמחכה לכם תענוג אמיתי.
מדובר בסעודה המיועדת לקהל קרניבורי בעיקר, המתנהלת סביב שולחן אבירים ובה מוגשים מאכלים בצורתם הסמי-גולמית כגון: תרנגול שלם, נתך בקר ענק ועוד. הסועדים מקבלים סינרים ונדרשים לאכול תוך שימוש בגרזנים לחיתוך הבשר, במיני קילשונים להרמת הנתחים שנחתכו ועוד פריטים ייחודיים.
סעודת אבירים אמיתית כוללת מבחר רב של מנות גדולות המגיעות לשולחן ללא הפסקה, כאשר לצד המגשים המרשימים ובהם הבשר מוגשים גם קנקני יין "של פעם", גדולים וכבדים, המשלימים את החוויה היצרית. מדובר באירוע ייחודי ולא שגרתי שמשנה את כל מה שידעתם על אירועי חברה.
פרטים נוספים: הסעודה מתקיימת במסעדות או באולמות בוטיק, לרוב בחדרים פרטיים המאפשרים לעובדים להשתחרר ולהרגיש בנוח. אירוע קונספט כזה מומלץ בעיקר לחברות עד 30 עובדים. הצעת המחיר תורכב ממספר המשתתפים, מועד האירוע, השעה והתפריט שתבחרו.
החוש החמישי: סעודה בעלטה
רוצים להטריף את חושי העובדים? הזמינו אותם למסעדת החושך שהיא מסעדת "בלאקאאוט" במרכז התרבות "נא לגעת", בה ייהנו מתפריט קולינרי משובח ומהאתגר לאכול את המנות בחשיכה מוחלטת.
בפתח המסעדה יתקבלו הסועדים על ידי צוות מלצרים כבד ראייה ויובלו בחשיכה אל שולחנותיהם. לראשונה יאלצו העובדים מטיבי הראייה להיעזר במלצרים כבדי ראייה, שזהו חידוש מרגש בפני עצמו והזדמנות לחוות את הבילוי מנקודת מבט אחר, וסליחה על משחק המילים.
במהלך הארוחה לא ניתן להשתמש במוצרים מאירים כגון: מכשיר סלולרי, פנס או תאורת השעון וצריך להסתמך על ארבעת החושים האחרים.
מי שביקר במסעדה מספר על חוויה בלתי רגילה ועל תחושת הפתעה שלוותה אותו במהלך הארוחה, שכן פעולות פשוטות כגון: מזיגת יין אל הכוס או חיתוך המזון הופכות למורכבות מאוד בחשיכה, ודורשות לא רק תשומת לב אלא גם מיומנות. כן, כזאת שמגיעה לאחר הרבה פספוסים.
פרטים נוספים: המסעדה הממוקמת ביפו פועלת שלושה ימים בשבוע: בימי ראשון שלישי וחמישי. מכוון שהארוחה אורכת זמן רב נקבעים שני סבבי אירוח לכל ערב, בשעות: 18:30 ו- 21:00. במסעדה תפריט כשר במחירים אטרקטיביים. מומלץ להזמין מקומות מראש.
בפאב הקפוא, כבר ביקרתם?
אם אתם מוכנים להשקיע בחגיגה שלא תישכח במהרה, אנו ממליצים על ביקור בפאב הקפוא בעיר אילת. הפאב הדרומי מציע חוויה בלתי נשכחת למבקרים הקפואים, ומובטח לכם שהביקור בפאב יפיק סט תמונות משובח שיפאר את עמוד הפייסבוק או חשבון האינסטגרם העסקי שלכם.
הבליינים מוזמנים ללובי הכניסה בו הטמפרטורה היא (רק) 3 מעלות. לאחר שהות קצרה, שבה הגוף יסתגל לאיטו לקור, יתעטפו במעילים וכפפות ויעברו למתחם הפאב שבו הטמפרטורה היא 7 מעלות מתחת לאפס.
הפאב עוצב בהשראת פאבים דומים מאירופה וכמובן בהשראת עולם הקרח. תוכלו למצוא במתחם מגלשה, פסלים מעוצבים מקרח, קיר מוזיקה ועליו מוטמעים כלי נגינה שהוקפאו ועוד.
מחירי האלכוהול בפאב הקפוא דומים למחירם בפאבים המהבילים של ת"א, כך שלא המשקאות הם שיצרו חור בתקציב. עם זאת, בכדי להביא את העובדים לאילת תתבקשו להשתמש בשירותי חברת הסעות או בטיסות פנים.
פרטים נוספים: למחיר תפריט האלכוהול יש להוסיף את תעריפי הטיסה והנסיעה. להלן פירוט: טיסה משדה דוב לשדה התעופה באילת: בין 229-366 ₪ לאדם. השכרת שירותי חברת הסעות: בין 2,7000-3,800 ₪ עבור אוטובוס ל- 50 עובדים, למרחק נסיעה של עד 400 ק"מ ועד 12 שעות שימוש.
שנה אזרחית שמחה ותיהנו!